3 jinên azad – drie vrije vrouwen 2015

0

Net als vorig jaar organiseert de International Free Women Foundation ook dit jaar een culturele avond ‘Se Jinen Azad’. Met deze avond wordt er aandacht gevraagd voor de wereldwijde onderdrukking van de vrouw. 
Dit zal weer een spectaculaire programma hebben met onder anderen optredens van Tara Caf, die Koerdisch (Sorani) zal zingen onder begeleiding van een ark, Paula Darwish en Koerdisch (zazaki) zanger Erdogan Emir. Naast de zang optredens zullen er ook moderne dansoptredens van de groep Mesopotamia zijn, ontroerende gedichten worden voorgelezen en een cineviziyon worden voorgedragen. Er zal voornamelijk Koerdisch en Turks worden gesproken, waarbij alles vertaald wordt naar het Nederlands. Wij hopen iedereen terug te zien om met z’n allen deze mooie avond te ervaren.

Comments are closed.