Seminar Kinderpsychologie

0

Op 18 november gaf psychiater Dr. Zele Dersima  een seminar over kinderpsychologie en opvoeding in de Vrije Vrouwen Stichting te Rotterdam.
In het eerste deel van het seminar werden thema’s als de band tussen kind en familie, het effect van de psychologie van de ouders op de kinderen besproken zoals ook de problemen die kunnen optreden en de oplossingen hiervoor.

De voordracht lichtte het belang van het bewustzijn van de effecten van onze acties en woorden in de kinderpsychologie toe. Ook was er aandacht voor de relatie tussen immigratie en psychologie. Dr. Zele Dersima  ging in op de relatie tussen de cultuur van het land van afkomst en het land van waar men heen verhuisde, en het invloed hiervan op de kinderpsychologie.

Het tweede deel van het seminar zal gaan over de verschillende modellen van h et opvoeden van kinderen en plaatsvinden op 9 december 2017 in de Inetrnationale Vrije Vrouwen Stichting.

Comments are closed.