Prensentatie Jineoloji ( Vrouwenwetenschap )en benefiet India

0

In verband met de voorbereidingen van het Internationaal Theoretisch Seminar dat plaats heeft gevonden in Banglore in India van 2-4 december 2018 is door het platforum Wereldvrouwen in Nederland op 28 Oktober in Rotterdam een presentatie over Jineoloji (vrouwenwetenschap ) gegeven en een benefiet om de reis naar India mogelijk te maken voor actieve vrouwen georganiseerd.

Het presentatie Jineoloji is door de Internationale Vrije Vrouwen Stichting gegeven.
Tijdens de discussies die er gevoerd zijn is er voornamelijk over ‘van elkaars ervaringen, methoden en weerstand leren ’ gesproken en gebrainstormd. Vrouwen dorp Jinwar is geïntroduceerd. Vrouwen wezen erop dat het opwindend is om zo’n dorp te hebben. Daarnaast is er een korte presentatie over het doel van Wereldvrouwen platforum en haar praktische acties gegeven.

Evenement is geëindigd met multiculturele eten en muziek.

 

 

Comments are closed.