Moeder en kind kamp 2019

0

Moeder en kind kamp

Ook dit jaar hebben we als stichting samen met stichting Helin vierdaagse recratiekamp georganiseerd voor o.a migranten vrouwen en kinderen  die door financiële redenen geen uitjes kunnen maken en op vakantie kunnen gaan. Hieraan hebben 20 vrouwen en 22 kinderen deelgenomen.
De deelnemers zijn uit verschillende delen van het land bijeen gekomen zoals Denhaag, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Deze kamp stond in het teken van emanciperen en participeren.
De deelnemers hebben op deze manier niet alleen kunnen ontspannen en genieten van een kort vakantie maar zijn ook in de gelegenheid geweest om nieuwe contacten te verwerven en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Met mooi weer, goede humor en verschillende activiteiten zoals theater, groepspellen,buitenspel in het natuur  voor kinderen en presentaties voor de moeders over gezonde voeding, huiselijk geweld, opvoeding en verschillende culturele activiteiten daarbij workshop glas beschilderen, is het kamp leuk, ontspannend, ontwikkelend en gezellig voorbij gegaan.

 

 

 

 

 

Comments are closed.