Vliegeren voor de dromen van ALAN…

0

Op 15 juni zijn wij om 12:00 uur bijeengekomen op de Radarstraat in Den Haag. Nadat iedereen welkom werd geheten, werd er een introductie gegeven over het project en werd het dagschema besproken.

Na een korte kennismakingsronde begonnen de kinderen met het opbouwen en inkleuren van de vliegers. Onder het genot van een snack en hulp van de vrijwilligers zijn wij met de kinderen met de bus naar Scheveningen gereden. Hier hebben de kinderen met hun zelfgemaakte vliegers gevliegerd. De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad.

Het was een actieve middag op het strand. Na het vliegeren zijn wij terug gereden naar de Radarstraat. Hier stond het eten al klaar voor de kinderen. Voor de kinderen was het een feestmaaltijd.

Net toen de kinderen dachten dat de dag niet leuker meer kon worden, kwam er een clown opdagen. De clown had een grappige show gegeven aan de kinderen. De kinderen werden geschminkt en kregen een vouwballon van de clown.

Het programma werd afgesloten met popcorn, suikerspin en een leuk speeltje.

Comments are closed.