Cursus ‘Vrouwen tekenen hun eigen toekomst’

0

Wij als IFWF stimuleren en bevorderen emancipatie, participatie en integratie van de vrouwen zodat ze volwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Daarvoor gebruiken we verschillende methodes. Kunst is één daarvan. De bedoeling is de vrouwen te motiveren om dicht bij hun gevoelens en gedachten te komen om te worden wie ze werkelijk zijn.

Samen met Parisa Akbarzadehpoladi (Illustrator/Graphic Designer) hebben wij voor de buurtbewoners van Rotterdam West een cursus met de titel ‘Vrouwen tekenen hun eigen toekomst’ georganiseerd.  Onze cursus bestond uit de thema’s: wie ben ik? wat is mijn droom? en gelijkheid van vrouwen en mannen. Vol inspiratie en emoties hebben de deelnemers wonderingswaardige tekeningen weten te maken.

 

Comments are closed.