Emanciperen met instrument

Zoals jullie weten, hebben we al een aantal jaren voor jongeren met een vluchteling en migranten achtergrond die zich eenzaam voelen en moeite hebben met contacten werven,  Tamboerijn cursussen gereorganiseerd (ook wel bekend als Daf). Daarbij horen een bekend aantal gezichten die al jaren met plezier meedoen. Dit jaar zijn we met nieuwe gezichten met Daf docent Farid Sheek weer aan ons Daf cursus begonnen.
Farid Sheek is een professionele Daf speler en docent. Zijn manier van lesgeven wordt door vele studenten als prettig ervaren. Er wordt één keer per week op de vrijdagavond les gegeven. Het bijzondere aan deze lessen is dat niemand buitengesloten wordt. Zo hebben we niet alleen vrouwen van verschillende leeftijden, maar ook een mannelijk lid die vol enthousiasme mee doet aan de lessen. Emancipatie staat centraal in deze lessen: iedereen mag en kan meedoen. Dat is onze kracht! Er wordt niet alleen serieus geoefend, ook is er na de lessen tijd voor een kopje thee. Onder het genot van een kopje thee worden vele onderwerpen besproken. Wij nodigen jullie allemaal uit om ook een keer te komen kijken! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.